Brouwtraining

 

Wanneer u een professionele brouwerij wilt beginnen, dan zult u zeker tegen een aantal dingen aanlopen waarvan u denkt; hoe moet ik dat nu oplossen.

Daarbij denk ik aan:

  • het opschalen van uw recepten.
  • Met hoeveel type’s bier ga ik opstarten en hoe ga ik dat plannen.
  • Hoe kan ik het beste rendement behalen.
  • Hoe kan ik mijn brouwtechniek verbeteren.
  • Hoe kan ik de kwaliteit verbeteren.
  • Op welke manier kan ik het beste afvullen.
  • Op welke manier kan ik het beste reinigen.
  • Hoe kan ik mijn apparatuur optimaliseren.
  • Hoe ga ik om met de accijns en de administratie daarvan.
  • Wat moet ik doen om een accijns goederenplaats aan te vragen.
  • Waaraan moet ik voldoen i.v.m. de HACCP
  • Wat is een basisvoorwaardenprogramma.
  • Op welke manier kan ik mijn brouwerij het beste opschalen.

Op al deze punten kan ik u adviseren, Mocht u andere vragen hebben dan proberen we die op te lossen.

Hoe ga ik te werk,
Voor een advies maken we eerst een afspraak om e.e.a. te bespreken.
Na dit eerste gesprek kan ik voor u een offerte maken en na uw goedkeuring ga ik hiermee aan de slag.
Ook  is ook mogelijk dat ik één of meerdere dagen met u meeloop in u brouwerij om alles te optimaliseren.